Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση Δ.Σ. Συλλόγου Ανόρθωσις Αμμοχώστου

by: rafail

0

Ήταν και είναι πάγια πεποίθηση και πρακτική του Συλλόγου, να αποφεύγονται κατά τη διάρκεια δημόσιων τοποθετήσεων παραγόντων ολόκληρου του οικοδομήματος της Ανόρθωσης δηλώσεις που αφορούν θέματα οικονομικής και διοικητικής φύσεως που για οποιοδήποτε λόγο εκκρεμούν ή περιμένουν διευθέτηση.

Νιώθουμε την ανάγκη να προβούμε σε δημόσια τοποθέτηση λόγω της συνέντευξης του Προέδρου της Ποδοσφαιρικής Εταιρείας στο ΡΙΚ, ώστε, να διευκρινήσουμε απλά ότι οι εκκρεμότητες που αφορούν το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Ποδοσφαιρικής Εταιρείας δεν έχουν σχέση με τη στάση που τηρεί ο Σύλλογος.

Ο Σύλλογος, παρά τις ανεκπλήρωτες δεσμεύσεις της Συμφωνίας Πουλλαΐδη – Σάντη από τον Απρίλιο του 2023, οι οποίες έπρεπε να προηγηθούν της οποιασδήποτε πιθανής τροποποίησης των υφιστάμενων Συμφωνιών Διαχείρισης, για να διευκολύνει την ομαλή μεταβίβαση των μετοχών σε άτομα που εφέροντο να ενδιαφέρονται να επενδύσουν στην Ποδοσφαιρική Εταιρεία, προχώρησε σε αποστολή νέας Συμφωνίας Διαχείρισης για την οποία ακόμα αναμένει ουσιαστικά σχόλια. Διευκρινίζουμε ότι κανένα Διοικητικό Συμβούλιο δεν έχει το δικαίωμα να τροποποιεί συμφωνίες αυτού του είδους, παρά μόνο η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου.

Είμαστε στη διάθεση τόσο του κ. Πουλλαΐδη όσο και του κ. Σάντη, να οριστεί το συντομότερο κοινή συνάντηση όλων για να δοθούν οι διευκρινίσεις που χρειάζονται σε αναπάντητα ερωτήματα και να ενεργήσουμε με τρόπο εποικοδομητικό για να λήξει αυτό το θέμα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, δηλώνει τη συμπαράσταση και τη στήριξη προς την ποδοσφαιρική ομάδα η οποία έχει αναπτερώσει τις ελπίδες όλων μας με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα. Παράλληλα, το Σωματείο παραμένει προσηλωμένο στο μεγάλο του στόχο – σε συνεργασία με την Κτηματική Εταιρεία – ούτως ώστε να λήξει αισίως το μεγάλο πρόβλημα και οι κίνδυνοι που μας ταλάνιζαν τα τελευταία χρόνια σχετικά με το γήπεδό μας. Σημειώνουμε ότι η Γενική Συνέλευση της Κτηματικής Εταιρείας θα ανακοινωθεί εντός της εβδομάδας και μαζί με αυτή θα ανακοινωθούν και οι τρόποι που οι Ανορθωσιάτες αλλά και οι φίλοι του Σωματείου μας θα μπορούν να συνδράμουν στην προσπάθεια οικονομικά, αποκτώντας μετοχές της Κτηματικής Εταιρείας αλλά και με άλλους τρόπους.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin