Ανακοινώσεις

Απόκτηση Ράνιας Χειμωνίδου και Κωνσταντίνας Λοϊζίδη

by: Iacovos

0

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση ανακοινώνει την απόκτηση των 16χρονων πετοσφαιριστριών Ράνιας Χειμωνίδου και Κωνσταντίνας Λοϊζίδη, με ελευθέρα μεταγραφή από τον Εθνικό Λατσιών.

Η Ράνια με ύψος 1,86 και η Κωνσταντίνα με ύψος 1,80 είναι δύο από τις πιο ταλαντούχες και εξελίξιμες πετοσφαιρίστριες στην Κύπρο, με συμμετοχές στις αναπτυξιακές Εθνικές ομάδες και ειδικά στην Εθνική ομάδα κάτω των 17 ετών, της οποίας η Κωνσταντίνα είναι και αρχηγός.

Οι δύο αθλήτριες έκαναν τα πρώτα τους πετοσφαιρικά βήματα στον Εθνικό Λατσιών – τον οποίο και ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία – και πολύ γρήγορα ξεχώρισαν τόσο για το μεγάλο τους ταλέντο, όσο και για το ήθος τους, αναγκάζοντας όλες σχεδόν τις μεγάλες ομάδες της γυναικείας πετοσφαίρισης της Κύπρου να ενδιαφερθούν για την απόκτηση τους.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τις δύο αθλήτριες και τις οικογένειες τους για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στην ομάδα μας, τις καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με τον Φοίνικα στο στήθος!

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin