Ανακοινώσεις

Απολογισμός Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης 2023

by: Σύλλογος Ανόθρωσις Αμμοχώστου

0

Την Τρίτη (20/06) πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Ανόρθωσις Αμμοχώστου.

Η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας ξεκίνησε με την ομιλία του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Ευγένιου Χαμπουλλά, ο οποίος έκανε τον απολογισμό της αγωνιστικής περιόδου και παρέθεσε τις οικονομικές καταστάσεις του Συλλόγου. Τέλος, εγκρίθηκε ομόφωνα ο προϋπολογισμός των αγωνιστικών τμημάτων του συλλόγου για τη νέα χρονιά, ο οποίος θα ανέρχεται στα δύο εκατομμύρια ευρώ.

Παρόντες ήταν ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής εταιρείας κ. Ανδρέας Σάντης, μέλη του Δ.Σ. της εταιρείας και ο μεγαλομέτοχος της εταιρείας, Χρίστος Πουλλαΐδης, ο οποίος αποκάλυψε ενώπιον της Γενικής Συνέλευσης ότι θα χαρίσει στον Σύλλογο το ποσό των 1.8 εκατομμυρίων ευρώ που του όφειλε ο Σύλλογος από παλαιότερα χρόνια. Η προσφορά του κ. Πουλλαΐδη στην Ανόρθωση Αμμοχώστου είναι μεγάλη και τον ευχαριστούμε για τη συγκεκριμένη του κίνηση αλλά και για όλα όσα πρόσφερε στην Ανόρθωση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ανόρθωσις Αμμοχώστου θα κάνει ότι μπορεί για να κρατήσει τα τμήματα της κοντά σε πρωταγωνιστικές πορείες, όπως αρμόζει στο μέγεθος του μεγαλύτερου και ιστορικότερου Συλλόγου στην Κύπρο.

[envira-gallery id=”5148″]

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin