Ανακοινώσεις

FAN DAY Γενεθλίων Ανόρθωσης Αμμοχώστου

by: Σύλλογος Ανόθρωσις Αμμοχώστου

0

Στις 30 Ιανουαρίου ο Σύλλογός μας, η Ανόρθωσις Αμμοχώστου, θα συμπληρώσει 112 χρόνια ζωής.

Η Ανόρθωση μας θα συμπληρώσει 112 χρόνια ιστορίας γεμάτα ένδοξες στιγμές, χαρά και παράλληλα 49 χρόνια προσφυγιάς και πόνου.

Σχεδόν μισό αιώνα πλέον μακριά από την Αμμόχωστο οφείλουμε να κρατήσουμε αυτό τον ένδοξο Σύλλογο ζωντανό και καλούμαστε ακόμα μια φορά να αποδείξουμε πως η Ανόρθωση μας σημαίνει Αμμόχωστος, προσφυγιά αλλά κυρίως περηφάνια.

Περήφανα λοιπόν στις 29 Ιανουαρίου (Κυριακή) σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα 112 χρόνια και να τιμήσουμε το Σύλλογο μας. Σε μια εκδήλωση που θα έχει ως αφετηρία τον συμβολικό δρόμο που θα τρέξουν οι δρομείς μας με εκκίνηση τις Φοινικούδες στις 10:30 π.μ. με προορισμό το προσωρινό μας σπίτι – το Αντώνης Παπαδόπουλος.

Όλοι εμείς θα τους υποδεχτούμε γύρω στις 11:00 π.μ. και όλοι μαζί θα κατευθυνθούμε προς το μουσείο μας, όπου θα τιμήσουμε τον ιδρυτή του Συλλόγου μας, Νικόλαο Καταλάνο, του οποίου η προτομή θα τοποθετηθεί στο σπίτι της, το μουσείο μας. Θέλουμε σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Λευκωσίας, που μας παρέδωσε την προτομή του Νικόλαου Καταλάνου.

Στη συνέχεια θα βραβεύσουμε όλους τους μικρούς αθλητές από τις ακαδημίες μας και να τους ευχαριστήσουμε που μας τιμούν με το να αγωνίζονται με το Φοίνικα στο στήθος, είτε σαν ποδοσφαιριστές, είτε σαν καλαθοσφαιριστές είτε σαν πετοσφαιριστές.

Παρόντες θα είναι επίσης και αθλητές από όλα τα τμήματα του Συλλόγου μας, για να γνωρίσουν και να φωτογραφηθούν με τον κόσμο.

Στην εκδήλωση θα υπάρχει φαγητό, ποτό και παιχνίδια, με δώρα για μικρούς και μεγάλους, ενώ θα παρουσιαστούν και κάποια προϊόντα του Συλλόγου.

Τέλος θα παρουσιαστεί και το νέο ηλεκτρονικό σύστημα εγγραφής Μελών του Συλλόγου μας, που θα είναι πλήρως λειτουργικό και θα μπορούν οι παρευρισκόμενοι να συμπληρώσουν αιτήσεις εγγραφής ή να ανανεώσουν τις συνδρομές τους.

Για 1911 λόγους θα σας περιμένουμε εκεί. Ανόρθωσις – Βαρώσι – Προσφυγιά

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin