Ειδήσεις

Πετόσφαιρα γυναικών: Γεμίζει η ομάδα, εντείνεται η προετοιμασία για το νέο πρωτάθλημα

by: Iacovos

0

Οι δύο πρώτες εβδομάδες της προετοιμασίας της ομάδας πετοσφαίρισης γυναικών ολοκληρώθηκαν, με τις παίκτριες των Γκιτζέκου και Κατικά να έχουν αρχίσει να αφομοιώνουν κάποια στοιχεία στο τακτικό κομμάτι.

Από τη Δευτέρα, η ομάδα άρχισε να μετρά ήδη και κάποιες επιστροφές, όπως αυτή της διεθνούς παίκτριας Στέλλας Ιωάννου, ενώ εντός της εβδομάδας θα επιστρέψει και η Έρικα Ζεμπύλα, ώστε να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Παράλληλα, στην Κύπρο αναμένεται την Τετάρτη και το νέο μας μεταγραφικό απόκτημα, η διεθνής με το Μεξικό Καρίνα Γκάμεζ.

Με αυτές τις προσθήκες η ομάδα θα αρχίσει να γεμίζει, ενώ η προετοιμασία θα μπει στα βαθιά, ώστε η Ανόρθωση να είναι έτοιμη για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος περί τα τέλη Οκτωβρίου και την πρεμιέρα στο Σωτήρειον, απέναντι στον Δικέφαλο Γερίου.

Μέχρι τότε, η ομάδα αναμένεται να δώσει κάποια φιλικά παιχνίδια, ώστε να είναι απόλυτα έτοιμη, αλλά και για να μπορέσουν οι πετοσφαιρίστριες να αποκτήσουν χημεία στο παιχνίδι.

Ο στόχος, δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τίτλου, κάτι το οποίο ξεκαθάρισε από την πρώτη στιγμή ο προπονητής Νίκος Γκιτζέκος. Για να επιτευχθεί όμως ο μεγάλος στόχος, χρειάζεται αρκετή δουλειά, με τις πετοσφαιρίστριες της ομάδας μας να δείχνουν μέσα από τις προπονήσεις ότι μπορούν να τα καταφέρουν.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin