Ανακοινώσεις

Λήξη Υποβολής Συμμετοχών – Επόμενα Στάδια – Διαγωνισμός Επίσημης Επετειακής Φανέλας Συλλόγου Ανόρθωσις Αμμοχώστου

by: Iacovos

0

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ανόρθωσις Αμμοχώστου ευχαριστεί και συγχαίρει τις δεκάδες των οπαδών μας, οι οποίοι ενδιαφέρθηκαν για τον διαγωνισμό, και συμμετείχαν στη διαδικασία για την επιλογή του σχεδίου για την Επίσημη Επετειακή Φανέλα που θα εκδώσει ο Σύλλογος, στα πλαίσια των εορτασμών των 110 χρόνων από την ίδρυση του και των 200 χρόνων από το ξεκίνημα της Ελληνικής Επανάστασης.

Εχθές, έληξε η προθεσμία υποβολής συμμετοχών, επομένως παρακαλούμε τους φίλους και οπαδούς μας να μην αποστείλουν άλλες συμμετοχές. Τα σχέδια σας έχουν σταλεί για αξιολόγηση στην τριμελή επιτροπή, η οποία αποτελείται από ιστορικό, γραφίστα και εικαστικό.

Μέχρι τις 17 Μαΐου θα αξιολογηθούν και θα προκριθούν τα 10 καλύτερα.

Από τις 17 μέχρι και τις 24 Μαΐου, ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να επιλέξει το σχέδιο που επιθυμεί, μέσω της ψηφοφορίας που θα πραγματοποιηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, www.anorthosis.com.cy.

Στις 25 Μαΐου θα ανακοινωθεί το επιτυχόν σχέδιο.

Σε τελετή η οποία θα πραγματοποιηθεί σε μεταγενέστερο στάδιο, ο Σύλλογος Ανόρθωσις Αμμοχώστου θα παραδώσει μία επετειακή φανέλα στην Ελληνική Δημοκρατία, μέσω του Πρέσβη της Ελλάδος στην Κύπρο, ως δώρο. Την παραδόση της φανέλας θα έχει την τιμή να πραγματοποιήσει ο σχεδιαστής του νικητήριου σχεδίου.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin