Ανακοινώσεις

Συγχαρητήρια και ευχές στο Τμήμα Χειροσφαίρισης!

by: Iacovos

0

Επική, τεράστια πρόκριση για το τμήμα Χειροσφαίρισης του Συλλόγου μας! Με νίκη 26-23 στον επαναληπτικό επί της Αυστριακής SC Kelag Ferlach, που διεξήχθη το Σάββατο 20/2/2021, ανέτρεψε το 28-29 του πρώτου αγώνα, που διεξήχθη την Παρασκευή 19/2/2021, και πέρασε στην επόμενη φάση, στον προημιτελικό της διοργάνωσης. Και οι δύο αγώνες διεξήχθηκαν στην κλειστή αίθουσα του Αθλητικού Κέντρου Ανορθώσεως (πρώην ΑΤΙ), στη Λευκωσία.

Η Ανόρθωσις της Αμμοχώστου, βρίσκεται στις 8 καλύτερες ομάδες του EHF European Cup, μόλις στον τρίτο χρόνο ζωής της! Στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης, η ομάδα μας κληρώθηκε να αντιμετωπίσει την CS Minaur Baia Mare από την Ρουμανία. Η Ρουμανική ομάδα υπήρξε δύο φορές κάτοχος του συγκεκριμένου θεσμού στο παρελθόν το 1985 και το 1988. Έχει παράλληλα καταφέρει να στεφθεί τρεις φορές πρωταθλήτρια Ρουμανίας. Σε περίπτωση πρόκρισης, στα ημιτελικά του θεσμού η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει μια εκ των Πόλβα Σερβίτι (Εσθονίας) και Ιστάντς IF (Σουηδίας).

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ανόρθωσις Αμμοχώστου, εκφράζει ολόψυχα τα συγχαρητήρια του σε όλους τους συντελεστές αυτής της μεγάλης και ιστορικής επιτυχίας, και εύχεται ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στην ομάδα Χειροσφαίρισης στη συνέχεια τόσο της Ευρωπαϊκής διοργάνωσης, όσο και την κατάκτηση των δύο εγχώριων διοργανώσεων.

Ενόψει των θετικών κρουσμάτων κορωνοϊού που εντοπίστηκαν στην ομάδα την Τρίτη 23/2/2021, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου εκφράζει την συμπαράσταση του στην ομάδα Χειροσφαίρισης και εύχεται σύντομη επιστροφή όλων των αθλητών στις προπονήσεις.

Διοικητικό Συμβούλιο Συλλόγου Ανόρθωσις Αμμοχώστου

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin