by: charis

0

by: charis

0

Δρομείς

Η επίσημη σελίδα του Τμήματος Δρομέων του Συλλόγου Ανόρθωσις Αμμοχώστου

Βρείτε μας στο Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

46 χρόνια.
46 χρόνια ποδά, ποτζί, στη Λευκωσία, στη Πάφο, στη Λεμεσό στη Λάρνακα.
46 χρόνια.

Μα να σου πώ?!
Η Πόλη εν τζιαμέ η ίδια και καρτερά.
Όσα και να περάσουν εμείς εννα γυρίσουμε και εννα συνεχίσουμε που τζιαμέ που εμείναμε.

"....και εμείς πουλιά που διώξαν μας τον Αύγουστο οι εχθροί σου,
να ξέρεις θα γυρίσουμε πιστοί στην άνοιξη σου..." ... See MoreSee Less

Comment on Facebook

ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΞΑΝΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΒΑΡΩΣΙ

9 χρόνια από την αποφράδα μέρα που κόστισε τη ζωή σε 13 λεβέντες.

9 χρόνια και ακόμα οι ευθύνες βαραίνουν.

Στην απόδοση τιμών για τους ήρωες στο Μαρί, οι δρομείς μας συμμετείχαν σε λιτή εκδήλωση προς τιμή των πεσόντων όπου, μαζί με άλλους δρομείς, έτρεξαν 8 χιλιόμετρα από τη παλιά ναυτική βάση προς στη νέα.

Αιωνία τους η μνήμη και ας ελπίσουμε να μην χρειαστεί να ξαναθρηνήσουμε παλικάρια εν καιρώ ειρήνης. ... See MoreSee Less

9 χρόνια από την αποφράδα μέρα που κόστισε τη ζωή σε 13 λεβέντες. 

9 χρόνια και ακόμα οι ευθύνες βαραίνουν.

Στην απόδοση τιμών για τους ήρωες στο Μαρί, οι δρομείς μας συμμετείχαν σε λιτή εκδήλωση προς τιμή των πεσόντων όπου, μαζί με άλλους δρομείς, έτρεξαν 8 χιλιόμετρα από τη παλιά ναυτική βάση προς στη νέα.

Αιωνία τους η μνήμη και ας ελπίσουμε να μην χρειαστεί να ξαναθρηνήσουμε παλικάρια εν καιρώ ειρήνης.Image attachmentImage attachment

Comment on Facebook

Γειά σας λεβεντοπαιδα... Μπράβο σας

Λεβέντες μετά μπλε

3o session για ενδυναμωση του κορμου με τον Αντώνη Χαλκά. Μένουμε σπίτι!

Η βελτίωση της μυϊκής δύναμης με την ανάπτυξη των μυών σταθεροποίησης θα μείωση τον κίνδυνο τραυματισμού και θα βελτίωση την απόδοση. Ειδικότερα σε δρομεις μεγαλων αποστάσεων όπου το "στυλ" τρεξίματος χαλαει ειδικα στα τελευταια χιλιομετρα οι μύες του κορμου ειναι πολυ σημαντικοί. Οι μυες αυτοί είναι οι κοιλιακοί, οι ραχιαιοι και οι μυες γυρω απ'τα ισχια. Το παρακατω πρόγραμμα προπόνησης ειναι ενα απλο προγραμμα που μπορει να γινει μετα απο μια χαλαρη προπόνηση τρεξιματος οπουδήποτε και χωρίς εξοπλισμό.

*Εκτέλεση Προγράμματος: 1 σετ εκτελούμε ολες τις ασκήσεις για 25", ξεκουραζομαστε για 10" μεταξύ των ασκήσεων.
Προχωρώντας στην επομενη άσκηση
Συνεχίζουμε το ιδιο για ακόμα 2 σετ. ... See MoreSee Less

5 months ago

Anorthosis Famagusta Runners - Τμήμα Δρομέων Ανόρθωσις Αμμοχώστου

Aπλό πρόγραμμα εκγύμνασης ισχίων που ο καθένας, αθλητής και μη μπορεί να κάνει σπίτι του. Ευχαριστούμε τον Αντώνη για ακόμα μια φορά.

Η ανεπάρκεια των μυών γύρω από τα ισχία είναι ο κύριος λόγος τραυματισμού των δρομέων και οχι μονο. Τα ισχια πρέπει να είναι δυνατά για να υποστηρίξουν την κίνηση του ποδιού, των αστραγάλων και του γονάτου.
Ακολουθεί ένα σύντομο πρόγραμμα 20' λεπτών με ασκήσεις για ενδυνάμωση των ισχίων απο το σπίτι μόνο με το βάρος του σώματος.
**εκτέλεση προγράμματος:
•1ο σετ: συνεχόμενες όλες οι ασκήσεις με διάρκεια 30" η κάθε μία.
Διάλειμμα 1'
Επαναλαμβάνουμε το ίδιο σετ ακόμα 3 φορές. ... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Μπράβο Αντώνη

Τιμή μας που ανήκουμε στο Σωματείο το οποίο συνείσφερε τα μέγιστα τόσο ως σύνολο αλλά και ως εκκολαπτήριο ηρώων. Σε εκείνο το Σωματείο σύμβολο, το οποίο του έλαχε να πρωτοστατήσει και να λάμψει εκεί που η πατρίδα το χρειαζόταν για να μορφώσει και να γαλουχήσει τα μέλη του αλλά και να κινητοποιήσει τις μάζες.

Είναι το Σωματείο το οποίο είναι γραμμένο "με γράμματα χρυσά, στις σελίδες της γλυκιάς ελευθεριάς" αφήνοντας εμάς, τους συνεχιστές του, τεράστια παρακαταθήκη και χρέος να είμαστε ανάλογοι και αντάξιοι των προγόνων μας.

ΖΗΤΩ Η 1Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΖΗΤΩ Η ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΤΗΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Υ.Γ: Τότε οι ήρωες βρίσκονταν στις αγχόνες, στα βουνά, στα κρησφύγετα, στα κρατητήρια, στις αίθουσες βασανιστηρίων, στα σπίτια, στα βουνά, στα εργαστήρια κατασκευής βομβών, στα μοναστήρια. Σήμερα οι ήρωες βρίσκονται στα νοσηλευτήρια και στις μονάδες εντατικής θεραπείας. Εμείς μπορούμε να τους βοηθήσουμε με το να μείνουμε στα σπίτια μας. Μπρούμε να το κάνουμε αυτό. Θα το κάνουμε και θα τα καταφέρουμε. ... See MoreSee Less

Video image

Comment on Facebook

Load more

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Μετά τις αποφάσεις των αρμοδίων σωμάτων και των διοργανωτών των αγώνων, οφείλουμε να δηλώσουμε οτι συμφωνούμε με τις κινήσεις για αναβολή των επικείμενων αγώνων δρόμου. Επιπλέον, ευελπιστούμε όπως όλοι (διοργανωτές, ξενοδόχοι κτλ) δείξουν την ανάλογη κατανόηση και παρέχουν τις κατάλληλες διευκολύνσεις στους συμμετέχοντες δρομείς.
 Ως Τμήμα Δρομέων της Ανόρθωσης Αμμοχώστου πάντα πρώτο μας μέλημα είναι η υγεία τόσο των αθλητών μας όσο και των υπόλοιπων δρομέων και συνανθρώπων μας. Αναγνωρίζουμε τις θυσίες τις οποίες κάνει ο κάθε δρομέας ξεχωριστά ούτως ώστε να βρεθεί στο επιθυμητό επίπεδο για να συμμετέχει σε αγώνες, αλλά δεν θα μπορούσαμε να παραβλέψουμε τη δημόσια υγεία και το κοινό συμφέρον. Ως εκ τούτου προσδοκούμε σε γρήγορο πέρας αυτής της κατάστασης και όσο το δυνατό συντομότερης επιστροφής στους δρόμους.

Load more

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin