Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση για την απόφαση του Εφετείου της ΚΟΚ

by: Iacovos

0

Η Επιτροπή Καλαθόσφαιρας του Συλλόγου Ανόρθωσις Αμμοχώστου, επιθυμεί να εκφράσει την ευαρέσκειά της για τη σημερινή απόφαση του Εφετείου, η οποία αποκαθιστά την αδικία από την ανισοβαρή και επικίνδυνη για το άθλημα απόφαση του Αθλητικού Δικαστή, ημερομηνίας 3/4/2023.

Παρά την ικανοποίησή μας για το γεγονός ότι ο ημιτελικός κυπέλλου θα κριθεί στο γήπεδο και όχι στις αίθουσες των δικαστηρίων, εντούτοις δεν μπορούμε παρά να εκφράσουμε τη δυσφορία μας για την εξοντωτική για τα δεδομένα της Κυπριακής Καλαθόσφαιρας χρηματική ποινή, καθώς και την συμπερίληψη των αναμετρήσεων πρωταθλήματος – πέραν αυτών του κυπέλλου – στους αγώνες που θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών και σε ουδέτερη έδρα.

Σε κάθε περίπτωση, η Ανόρθωσις αισθάνεται δικαιωμένη από το αποτέλεσμα. Η Επιτροπή Καλαθόσφαιρας, θα ήθελε να εκφράσει θερμές ευχαριστίες στον Πρόεδρο κ. Ευγένιο Χαμπουλλά και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, αλλά και τον φίλο κ. Αδάμο Μοντάνιο, για τη συμπαράστασή τους καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας αυτής.

Επίσης ιδιαίτερες ευχαριστίες και στους νομικούς μας συμβούλους Κυριάκο Χοίρα και Βικτώρια Χριστοδουλίδου για την εξαιρετική υπεράσπιση που παρουσίασαν στο Εφετείο.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin