Ανακοινώσεις

Επικίνδυνη για την Καθόσφαιρα η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή!

by: Iacovos

0

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει την απόφασή της όπως εφεσιβάλει την άδικη, ανισοβαρή και επικίνδυνη για το άθλημα της καλαθόσφαιρας απόφαση του Αθλητικού Δικαστή ημερομηνίας 3/4/2023, για τα όσα συνέβησαν στον ημιτελικό αγώνα με τον Απόλλωνα. Απόφαση που δεν συνάδει με παρόμοιες υποθέσεις που τέθηκαν ενώπιον του Αθλητικού Δικαστή κατά το παρελθόν και ρίχνει την ευθύνη των συμβάντων αποκλειστικά στα σωματεία.

Η Ανόρθωσις και ο κόσμος της τήρησαν κατά γράμμα όσα συμφωνήθηκαν στις αστυνομικές συσκέψεις πριν τον αγώνα, με απτή απόδειξη επί τούτου το γεγονός πως οι φίλαθλοι της ομάδας μας ήταν πριν την έναρξη του αγώνα στις θέσεις τους και καθόλη τη διάρκεια του ημιχρόνου δεν συνέβη το παραμικρό.

Αντίθετα, η απόφαση της ηγεσίας της Κ.Ο.Κ. να παραβιάσει τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων που η ίδια επέλεξε, παραχωρώντας 300 εισιτήρια σε φίλους του Απόλλωνα εκτός ηλεκτρονικής προπώλησης, είχε τραγικά αποτελέσματα που όλοι γνωρίζουμε. Οι συγκεκριμένοι φίλοι του Απόλλωνα βρέθηκαν στο γήπεδο με διάθεση να διαλύσουν τα πάντα, όπως και έκαναν εκτός γηπέδου, ενώ παιζόταν το παιχνίδι. Το τραγικότερο δε, είναι πως αυτή η συμπεριφορά τους επιβραβεύτηκε με την παντελώς λανθασμένη απόφαση, η οποία πάρθηκε μετά από παρέμβαση του Προέδρου του Απόλλωνα, να ανοίξουν οι πόρτες για να εισέλθουν μαζικά στις κερκίδες όσοι φανερά παρεκτρέπονταν εκτός γηπέδου! Τα πιο πάνω επιβεβαιώνονται και από τη σχετική έκθεση του Υπεύθυνου Ασφάλειας Σταδίου.

Την ανεπάρκεια όσων είχαν την ευθύνη για την ασφαλή διεξαγωγή του ημιτελικού δεν θα την πληρώσει η Ανόρθωσις και δηλώνουμε ευθαρσώς πως θα προβούμε σε όλες εκείνες τις ενέργειες ώστε οι ευθύνες να αποδοθούν εκεί και όπου πραγματικά ανήκουν.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin