Ανακοινώσεις

Τελικός Κυπέλλου Χειροσφαίρισης: Ανόρθωσις Αμμοχώστου – Παρνασσός Στροβόλου

by: Iacovos

0

Η ομάδα χειροσφαίρισης ανδρών της Ανόρθωσης Αμμοχώστου διεκδικεί το Κύπελλο Χειροσφαίρισης απόψε, Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023 και ώρα 20:00, στο Στάδιο Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία, με αντίπαλο την ομάδα του Παρνασσού Στροβόλου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ απαραίτητη είναι η επίδειξη κάρτας φιλάθλου. Ο αγώνας θα προβληθεί ζωντανά από τα κανάλια της Cablenet.

Μετά την κατάκτηση όλων των εγχώριων τίτλων τις τελευταίες 2 αγωνιστικές περιόδους, αλλά και του φετινού Super Cup, στόχος είναι η συνέχεια των επιτυχιών, με την κατάκτηση και του φετινού κυπέλλου, που θα ανεβάσει το σύνολο των τίτλων της Ανόρθωσης σε 117 (σε επίπεδο Α’ κατηγορίας ανδρών/γυναικών) στην πλούσια αθλητική του ιστορία, στα 112 χρόνια ζωής του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ανόρθωσης Αμμοχώστου, ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα μας και καλούμε τον περήφανο κόσμο της Ανόρθωσης Αμμοχώστου να συμπαρασταθούν και να στηρίξουν την ομάδα μας, ώστε να πανηγυρίσουμε τον δεύτερο τίτλο της φετινής αγωνιστικής περιόδου για το Σωματείο μας!

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin