Ανακοινώσεις

Χριστουγεννιάτικα δώρα από την Ανόρθωση Αμμοχώστου σε ιδρύματα ανά την Κύπρο

by: Iacovos

0

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου, διά της Επιτροπής Πολιτισμού, Ιστορικής Μνήμης και Κοινωνικής Ευθύνης του Συλλόγου, στα πλαίσια της κοινωνικής της προσφοράς, μαζί με ομάδα εθελοντών φίλων της Ανόρθωσης, όπως έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια, οργάνωσε και πραγματοποίησε, κατά την περίοδο των εορτών, τη συλλογή και δωρεά χριστουγεννιάτικων δώρων σε ιδρύματα ανά την Κύπρο, ως εξής:

Λευκωσία: Παιδογκολογικό Τμήμα του Μακάρειου Νοσοκομείου (επιτραπέζια παιχνίδια και παιδικά βιβλία)

Λάρνακα: Φιλανθρωπικό ίδρυμα “Ασπίδα του Αίαντα”, μια οργάνωση με στόχο τη στήριξη δυσπραγούντων οικογενειών και ατόμων, και επρόκειτο για τρόφιμα οποιουδήποτε είδους.

Επαρχία Αμμοχώστου: Ειδικό Σχολείο “Απόστολος Βαρνάβας”, στο Λιοπέτρι, στο οποίο φοιτούν μαθητές με αναπηρίες που προέρχονται από χωριά της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου (Λιοπέτρι, Αυγόρου, Σωτήρα, Παραλίμνι, Βρυσούλες, Φρέναρος, Δάσος Άχνας, Αγία Νάπα), από χωριά της επαρχίας Λάρνακας (Ξυλοτύμπου, Ξυλοφάγου και Ορμήδεια) και από την κατεχόμενη Αμμόχωστο.

Λεμεσός: Παιδιατρικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού (επιτραπέζια παιχνίδια και παιδικά βιβλία).

Ευχόμαστε υγεία και δύναμη στους μικρούς μας ήρωες και στις οικογένειές τους, με την ελπίδα να έρθουν για όλους καλύτερες μέρες! Ο χρόνιος αγώνας αυτών των παιδιών αποτελεί φωτεινό παράδειγμα ανθρώπινης δύναμης και άντλησης διδαγμάτων.

Κατά την παράδοση των δώρων, η Ανόρθωσις Αμμοχώστου εκπροσωπήθηκε από Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, αθλήτριες και αθλητές της ομάδας μας, καθώς και στελέχη του Συλλόγου και των Τμημάτων μας.

Ευχαριστούμε τους οπαδούς μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, στους αθλητές και αθλήτριες των Πετοσφαιρικών ομάδων της Ανόρθωσης Αμμοχώστου, καθώς και το προσωπικό του Συλλόγου μας και την ομάδα εθελοντών, για τη συμβολή τους στην όλη διαδικασία.

Η Ανόρθωση Αμμοχώστου, ως το πιο ιστορικό σωματείο της Κύπρου και ως ένα ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας, θα στέκεται αρωγός κάθε προσπάθειας και κάθε δράσης προς ένα κόσμο καλύτερο, αλληλέγγυο και ανιδιοτελή.

Ευχόμαστε καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο, έχοντας στη μνήμη τη σκλαβωμένη πόλη και επαρχία μας!

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin