Ανακοινώσεις

Ο Πιότρ Ματέλα νέος προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ

by: Iacovos

0

Με τον Πιοτρ Ματέλα στην τεχνική ηγεσία θα συνεχίσει στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2022-23 η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Ανόρθωσης Αμμοχώστου. Η Επιτροπή Πετόσφαιρας Γυναικών του Συλλόγου ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με τον Πολωνό τεχνικό μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Πιότρ Ματέλα είναι 43 χρονών και τα τελευταία έξι χρόνια ήταν επικεφαλής προπονητής σε ομάδες στην κορυφαία κατηγορία βόλεϊ γυναικών της Πολωνίας, όπως η Άτομ Τρεφλ Σόποτ (2016-17), η Τσέμνικ Πολίς (2017-18), η Πάλατς Μπίντγκος (2018-21), και η Τζόκερ Σβίετσι (2021-22). Είναι εν ενεργεία βοηθός προπονητής στη εθνική Κροατίας, ενώ στο παρελθόν συνεργάστηκε με τον προπονητή της εθνικής Ελλάδας, Μαρσέλο Αμποντάτζα και τον προπονητή του Ολυμπιακού Πειραιώς, Λορέντζο Μιτσέλι.

Η συνεργασία της Ανόρθωσης με τον τέως προπονητή της ομάδας, Νικόλαο Γκιτζέκο, λύθηκε κοινή συναινέσει, ενώ από την ομάδα αποχώρησε και ο βοηθός του, Νικόλαος Κατικάς. Το Τμήμα Πετόσφαιρας Γυναικών της Ανόρθωσης ευχαριστεί τους κκ. Γκιτζέκο και Κατικά και τους εύχεται κάθε επιτυχία στο μέλλον.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin