Ανακοινώσεις

Συλλογή Χριστουγεννιάτικων δώρων για φιλανθρωπικά ιδρύματα ανά την Κύπρο

by: Iacovos

0

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου, διά της Επιτροπής Πολιτισμού, Ιστορικής Μνήμης και Κοινωνικής Ευθύνης του Συλλόγου, στα πλαίσια της κοινωνικής της προσφοράς, ανακοινώνει ότι από σήμερα, Τρίτη 29/11/2022 θα διεξάγει εκστρατεία συλλογής χριστουγεννιάτικων δώρων, τα οποία και θα παραδώσει σε φιλανθρωπικά ιδρύματα ανά την Κύπρο.

Λευκωσία: Τα δώρα θα παραδοθούν στο Παιδογκολογικό Τμήμα του Μακάρειου Νοσοκομείου και θα αφορούν επιτραπέζια παιχνίδια και παιδικά βιβλία και θα πρέπει να παραδίδονται στο σημείο παράδοσης τυλιγμένα, ενώ στο περιτύλιγμα κάθε δώρου θα πρέπει να αναγράφεται η ηλικία του παιδιού στο οποίο απευθύνεται. Η συλλογή των δώρων θα γίνεται στο Σωτήρειο Αθλητικό Κέντρο, καθημερινά από τις 15:00-20:00 (τηλ. επικοινωνίας: 99011886).

Λάρνακα: Τα δώρα θα παραδοθούν στο φιλανθρωπικό ίδρυμα “Ασπίδα του Αίαντα”, μια οργάνωση με στόχο τη στήριξη δυσπραγούντων οικογενειών και ατόμων, και θα αφορούν τρόφιμα οποιουδήποτε είδους. Η συλλογή των τροφίμων θα γίνεται στο γραφείο του Συλλόγου “Ανόρθωσις” Αμμοχώστου, στην ανατολική κερκίδα του Σταδίου Αντώνης Παπαδόπουλος, κατά τις συνηθισμένες ώρες λειτουργίας του γραφείου (τηλ. επικοινωνίας 24821911), ή στο κατάστημα αναμνηστικών ειδών, κατά τις συνηθισμένες ώρες λειτουργίας του καταστήματος (τηλ. επικοινωνίας 24634114). Σε περίπτωση που πρόκειται για κρεατικά ή γαλακτοκομικά προϊόντα που χρειάζεται να διατηρηθούν σε ψυγείο, η συλλογή θα γίνει πριν τη διεξαγωγή των επόμενων δύο εντός έδρας παιχνιδιών της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, με αντίπαλο τον Άρη Λεμεσού (4/12, 15:30-16:45) και τον Ολυμπιακό Λευκωσίας (10/12, 15:30-18:45), στο γραφείο του Συλλόγου “Ανόρθωσις” Αμμοχώστου, στην ανατολική κερκίδα του Σταδίου Αντώνης Παπαδόπουλος, όπου θα υπάρχουν εθελοντές του ιδρύματος “Ασπίδα του Αίανατα” για την παραλαβή των τροφίμων.

Επαρχία Αμμοχώστου: Τα δώρα θα παραδοθούν στο Ειδικό Σχολείο “Απόστολος Βαρνάβας”, στο Λιοπέτρι, στο οποίο φοιτούν μαθητές με αναπηρίες που προέρχονται από χωριά της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου (Λιοπέτρι, Αυγόρου, Σωτήρα, Παραλίμνι, Βρυσούλες, Φρέναρος, Δάσος Άχνας, Αγία Νάπα), από χωριά της επαρχίας Λάρνακας (Ξυλοτύμπου, Ξυλοφάγου και Ορμήδεια) και από την κατεχόμενη Αμμόχωστο. Για τη συλλογή των δώρων θα μεριμνήσει ομάδα εθελοντών Ανορθωσιατών, σε συνεργασία με Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου.

Λεμεσός: Τα δώρα θα παραδοθούν στο Παιδιατρικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού και θα αφορούν επιτραπέζια παιχνίδια και παιδικά βιβλία και θα πρέπει να παραδίδονται στο σημείο παράδοσης τυλιγμένα, ενώ στο περιτύλιγμα κάθε δώρου θα πρέπει να αναγράφεται η ηλικία του παιδιού στο οποίο απευθύνεται. Η συλλογή των δώρων θα γίνεται στο Θεμιστόκλειο Αθλητικό Κέντρο, καθημερινά από τις 15:00-19:00 (τηλ. επικοινωνίας: 99 619297).

Καλούμε τους φίλους της Ανόρθωσης Αμμοχώστου, αλλά και όλους τους συμπολίτες μας, να αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια και να χαρίσουν χαμόγελα και δύναμη στους μικρούς μας ήρωες και σε όλους όσους το έχουν ανάγκη!

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin