Ανακοινώσεις

Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κυριάκου Χατζήκυριακου

by: Iacovos

0

Απεβίωσε το βράδυ της Τρίτης 22/11/2022, σε ηλικία 89 χρόνων, ο Κυριάκος Χατζήκυριακου, πατέρας του Σταύρου Χατζηκυριάκου, μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ανόρθωςης Αμμοχώστου.

Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή 25/11/2022, η ώρα 12μμ στον Ι.Ν. Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, περιοχή Σφαλαγγιώτισσα, στον Άγιο Αθανάσιο, στη Λεμεσό.

Ο εκλιπών γεννήθηκε στην Έγκωμη Αμμοχώστου. Με την αποφοίτηση του από το Α’ Γυμνάσιο Αμμοχώστου εγκαταστάθηκε στην Αμμόχωστο όπου διέμενε στην Οδό Δερύνειας 111, ενορία Αγίας Ζώνης. Είχε ενεργό δράση στον απελευθερωτικό αγώνα της ΕΟΚΑ 55-59 στην επαρχία Αμμοχώστου και τιμήθηκε μαζί με άλλους εν ζωή συναγωνιστές του, το 2005, από τον τέως Πρόεδρο της Κ.Δ. κ. Τάσσο Παπαδόπουλο, για τη συμμετοχή και προσφορά του στον αγώνα.

Ένθερμος υποστηρικτής και οπαδός της ομάδας της Ανόρθωσης. Παρόλη τη μεγάλη του αγάπη για την Ανόρθωση δεν θέλησε ποτέ να πάει στο προσωρινό γήπεδο της. Προτιμούσε να ακούει την αναμετάδοση του αγώνα από το ραδιόφωνο ή κατόπιν να την παρακολουθεί από την τηλεόραση, γιατί ποτέ του δεν αποδέχτηκε την ιδέα του εκτοπισμού. Πείσμωνε και έλεγε ότι «εγώ θα πάω να ξαναδώ την Ανόρθωση να παίζει ποδόσφαιρο μόνο μέσα στο ΓΣΕ».

Έφυγε με τον καημό της επιστροφής και ποτέ δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το γεγονός ότι ήταν αναγκασμένος να ζει μακριά από την αγαπημένη του Αμμόχωστο.

Αιωνία η μνήμη του!

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin