Ανακοινώσεις

Εορτασμοί επετείου 28ης Οκτωβρίου 1940: Επετειακή εκδήλωση & συμμετοχή στη μαθητική παρέλαση!

by: Iacovos

0

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου, στο πλαίσιο των εορτασμών της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, πραγματοποίησε, στις 26 Οκτωβρίου 2022, επετειακή εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή τον διακεκριμένο ιστορικό, φιλόλογο και αγωνιστή της ΕΟΚΑ, κ. Γιάννη Σπανό, στο οίκημα του Σταυραετού Αγλαντζιάς, στη Λευκωσία.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε σε συνεργασία με τον Σταυραετό Αγλαντζιάς, τον Γυμναστικό Σύλλογο «Ευαγόρας» και την Ένωση Αγωνιστών ΕΟΚΑ 1955-1959 Αμμοχώστου.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του, εκπροσωπώντας την Κυπριακή Δημοκρατία, ο Έντιμος Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων και Μέλος της Ανόρθωσης, κ. Γιάννης Καρούσος, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό, και ο Έντιμος Υπουργός Υγείας και τέως Πρόεδρος του Συλλόγου μας, κ. Μιχάλης Χατζηπαντέλας.

Πλήθος Ανορθωσιατών, κυρίως κατοίκων της Λευκωσίας, παρέστη στην εκδήλωση, καθιστώντας την έτσι επιτυχημένη.

Παρουσιάστηκε επίσης καλλιτεχνικό πρόγραμμα με πατριωτικά τραγούδια, ενώ η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου.

Περαιτέρω, στη σημερινή μαθητική παρέλαση για τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, μετά από απουσία χρόνων, λόγω και της πανδημίας του Covid-19, η Ανόρθωση Αμμοχώστου συμμετείχε δυναμικά, στη Λάρνακα, με πολυάριθμο παρελαύνον τμήμα, αποτελούμενο από παιδιά των ακαδημιών, σκορπώντας ρίγη συγκίνησης και περηφάνειας στο κοινό.

ΖΗΤΩ Η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΤΗΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ! ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin