Ειδήσεις

Πετόσφαιρα γυναικών: Αυλαία στο νέο πρωτάθλημα κόντρα στον Δικέφαλο

by: Iacovos

0

Αυλαία σηκώνει την Τρίτη (25/10) το πρωτάθλημα πετόσφαιρας γυναικών, με την ομάδα μας να ξεκινά την προσπάθειά της για κατάκτηση του τίτλου, από το Σωτήρειο Αθλητικό Κέντρο στην Αγλαντζιά, όπου θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Δικέφαλο Γερίου, στις 20:00.

Η ομάδα μας που το καλοκαίρι έκανε ολικό λίφτινγκ στο ρόστερ της, αφού απέκτησε πέντε νέες πετοσφαιρίστριες, ενώ έχει και νέο τεχνικό επιτελείο, θέλει να μπει με το δεξί στη νέα χρονιά και να πάρει τη νίκη απέναντι σε μια σκληροτράχυλη ομάδα, που προχώρησε σε αρκετές αλλαγές στο ρόστερ της, σε σχέση με την περσινή χρονιά.

Ανάμεσα στα νέα αποκτήματα του Δικέφαλου και τρεις πετοσφαιρίστριες που αγωνίστηκαν στην Ανόρθωση. Πρόκειται για την διεθνή, Έλενα Τσουτσούκη, την Χριστίνα Γεωργιάδου, καθώς και την Έλενα Μαραγκού, που ξεκίνησε την καριέρα της από την ομάδα μας.

Η ομάδα μας, προχώρησε σε αρκετές ποιοτικές προσθήκες ενόψει της νέας χρονιάς, φέρνοντας στην Κύπρο τέσσερις ξένες πετοσφαιρίστριες, ενώ απέκτησε επίσης και τη διεθνή ακραία επιθετικό Αιμιλία Δημητρίου. Οι ξένες πετοσφαιρίστριες που αποκτήθηκαν είναι η Καναδή Gabriela Maciagowski, που αγωνίζεται επίσης ως ακραία επιθετικός, η διεθνής Μεξικανή middle blocker, Κarina Gamez, η Βραζιλιάνα Alessandra Januario Dos Santos, γνωστή ως Νeneca, που αγωνίζεται ως ακραία επιθετικός και η οποία έχει κάνει σπουδαία καριέρα στη χώρα της, καθώς και την εξελίξιμη Αμερικανίδα outside hitter, Athena Ardila.

Aπ’ εκεί και πέρα, στην ομάδα παρέμειναν η Αρχηγός Κάλια Βασιλείου, η Άντρεα Χαραλάμπους, οι διεθνείς πετοσφαιρίστριες Έρικα Ζεμπύλα και Στέλλα Ιωάννου, η Πελαγία Τζακίδου και οι νεαρές Τατιάνα Αντωνίου, Πέτυ Θεμιστοκλέους και Οριάνα Θεοδότου.

Οι διαιτητές της αναμέτρησης:
Α’ Διαιτητής: Α. Δανιήλ
Β’ Διαιτητής: Α. Ζορλής
Α’ Επόπτης: Χ. Παπαχριστοδούλου
Β’ Επόπτης: Χ. Γεροσίμου
Α’ Σημειωτής: Σ. Καϊμακλιώτου
Β’ Σημειωτής: Χ. Πασιουλή
Παρατηρητής Διαιτησίας: Π.Τοφή
Παρατηρητής Αγώνα: Β. Γεωργίου

Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος πετόσφαιρας γυναικών, αλλά και οι πετοσφαιρίστριες της Ανόρθωσης, απευθύνουν κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας μας, να δώσει δυναμικά το παρών του στο γήπεδο, για να στηρίξει την ομάδα και να την σπρώξει στην πρώτη της νίκη στον φετινό μαραθώνιο!

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin