Ανακοινώσεις

«Περηφάνεια Διαρκείας!» – Πετόσφαιρα Γυναικών

by: Iacovos

0

Είκοσι ημέρες πριν την έναρξη του νέου Πρωταθλήματος, το Τμήμα Πετόσφαιρας Γυναικών της Ανόρθωσης Αμμοχώστου αρχίζει από σήμερα, Τετάρτη 5 Οκτωβρίου, τη διάθεση των καρτών διαρκείας για τη σεζόν 2022-23.

Οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν όλους τους αγώνες της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της Ανόρθωσης στο «Σωτήρειο Αθλητικό Κέντρο». Ταυτόχρονα, η αγορά της κάρτας διαρκείας αποτελεί και μια μορφή βοήθειας και συμπαράστασης σε ένα τμήμα του Συλλόγου που έχει χαρίσει στους οπαδούς μας ξεχωριστές επιτυχίες.

Με το σύνθημα «Περηφάνια Διαρκείας», προσδοκούμε ότι ο μεγάλος και περήφανος κόσμος της Ανόρθωσης θα αποτελέσει σημαντικότατο στήριγμα και στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ.

Οι κάρτες διαρκείας για τη σεζόν 2022-23, στην τιμή των €30 ή €50, διατίθενται στα γραφεία του Τμήματος, στο «Σωτήρειο Αθλητικό Κέντρο». Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποταθούν μέσω του Facebook, στη σελίδα «Anorthosis Famagusta Women’s Volleyball Team» και μέσω του Instagram στη σελίδα «anorthosiswvb». Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 99 011886 (Γιώργος).

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin