Πετόσφαιρα Γυναικών

Έναρξη συνεργασίας με την Γκαμπριέλα Μασιαγκόφσκι

by: Iacovos

0

Η Επιτροπή Πετόσφαιρας Γυναικών της Ανόρθωσης Αμμοχώστου ανακοινώνει τη σύναψη μονοετούς συνεργασίας με την Γκαμπριέλα Μασιαγκόφσκι (Gabriela Maciagowski). Είναι ηλικίας 25 χρόνων (γεννήθηκε στις 16 Μαρτίου 1997), έχει ύψος 1.86μ. και προορίζεται για τις θέσεις της διαγώνιου. Είναι η πρώτη επιλογή της τεχνικής ηγεσίας, αποτελούμενης από τους Νίκο Γκιτζέκο και Νίκο Κατικά, για τις θέσεις των ξένων αθλητριών στο ρόστερ της Ανόρθωσης.

Η Γκάμπι είναι Καναδή πολωνικής καταγωγής, με αξιοπρόσεκτη διαδρομή στο χώρο του βόλεϊ. Σε νεαρή ηλικία αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Καναδά, τόσο στη σάλα όσο και στην άμμο, ενώ την περίοδο 2015-2019 σπούδαζε και αγωνιζόταν στον Πανεπιστήμιο Λογιόλα Σικάγο στις ΗΠΑ.

Ως επαγγελματίας πετοσφαιρίστρια αγωνίστηκε στην πολωνική Γκροτ Λοτζ (2019-20), ενώ στη συνέχεια ήταν ανάμεσα στις κορυφαίες σκόρερ στα πρωταθλήματα της Ελβετίας και του Ισραήλ. Στην Ελβετία αγωνίστηκε στη Ραϊφέσεν Τόγκενμπουργκ (2020-21), ενώ στην περσινή περίοδο (2021-22), αγωνίστηκε στην Χάποελ Κιριάτ Άτα, η οποία τερμάτισε στην 3η θέση στο πρωτάθλημα Ισραήλ.

Η οικογένεια της Ανόρθωσης Αμμοχώστου καλωσορίζει την Γκαμπριέλα Μασιαγκόφσκι και της εύχεται κάθε επιτυχία.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin