Ανακοινώσεις

Λεπτομέρειες για τον ημιτελικό Κυπέλλου Πετόσφαιρας ανδρών

by: Iacovos

0

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ενημερώνει για τα εισιτήρια και τα μέτρα που ισχύουν για τον ημιτελικό κυπέλλου Πετόσφαιρας Ανδρών με αντίπαλο την Ομόνοια, που θα γίνει στο «Κίτιον» Αθλητικό Κέντρο την Πέμπτη (14/4, 17:30).

Η ομάδα μας έχει στη διάθεσή της 300 εισιτήρια. Για την προσέλευση των φιλάθλων στο γήπεδο είναι απαραίτητο το safe pass και η κάρτα φιλάθλου. Εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα από τις 9:00 της Πέμπτης (14/4) στην μπουτίκ της ομάδας μας στο «Α. Παπαδόπουλος» και για Λεμεσό στο τηλ: 99-624142 (Μάκης Κοντός). Στις 16:30 θα πωλούνται εισιτήρια και στα ταμεία του γηπέδου. Στη διάθεση των φίλων της ομάδας μας είναι η εξέδρα των επισήμων. Η τιμή εισιτηρίου ορίστηκε στα €5.

Σε συνάντηση με την αστυνομία αποφασίστηκαν τα πιο κάτω μέτρα:

  1. Στον πρώτο ημιτελικό οι είσοδοι για τον αγώνα ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ – ΟΜΟΝΟΙΑ θα ανοίξουν στις 16:30.
  2. Οι φίλαθλοι της Ανόρθωσης θα καταλάβουν την κερκίδα των επισήμων (ανατολική) και οι της Ομόνοιας θα καταλάβουν την δυτική κερκίδα.
  3. -Θα λειτουργήσουν δύο ταμεία (στο κάθε ένα θα αναγράφεται η ομάδα) για τα εισιτήρια (300 για κάθε ομάδα και θα είναι αριθμημένα) των αγώνων με περιορισμένο αριθμό λόγω προπώλησης.
  4. Στις εισόδους του σταδίου θα διεξάγεται αυστηρός προέλεγχος (εισιτήριο, κάρτα φιλάθλου και safe pass) στην παρουσία της αστυνομίας.
  5. Απαγορεύεται η μεταφορά σακιδίων, επικίνδυνων αντικειμένων και μπουκαλιών, επίσης θα ελεγχθούν τα πανό και οι σημαίες.
  6. Με την ολοκλήρωση του πρώτου ημιτελικού αγώνα οι κερκίδες θα εκκενωθούν.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin