Αρχείο Πολιτιστικής

Χριστουγεννιάτικα δώρα προς τα παιδιά στο Παιδογκολογικό Τμήμα του Μακάρειου Νοσοκομείου

by: Iacovos

0

Η Επιτροπή Πολιτισμού, Ιστορικής Μνήμης και Κοινωνικής Ευθύνης του Δ.Σ. της Ανόρθωσης Αμμοχώστου, μαζί με ομάδα εθελοντών φίλων της Ανόρθωσης, οργάνωσε και πραγματοποίησε επίσκεψη στο Παιδογκολογικό Τμήμα του Μακάρειου Νοσοκομείου στη Λευκωσία και παρέδωσε στη Διεύθυνση του Τμήματος δεκάδες δώρα στα παιδιά που φιλοξενούνται στον ειδικό χώρο του Νοσοκομείου.

Εκ μέρους του Συλλόγου παρέστη ο κος Ιάκωβος Βορκάς, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, μαζί με αντιπροσωπεία εθελοντών φίλων της Ανόρθωσης. Ευχόμαστε υγεία και δύναμη στους μικρούς μας ήρωες και σύντομα να βγουν νικητές στην ύψιστη μάχη που μπορεί να δώσει ο άνθρωπος, αυτή της ζωής. Σε μια εποχή που η ανθρωπότητα δοκιμάζεται λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ο χρόνιος αγώνας αυτών των παιδιών αποτελεί φωτεινό παράδειγμα ανθρώπινης δύναμης και άντλησης διδαγμάτων.

Ευχαριστούμε τους οπαδούς μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, στα κορίτσια μας των ακαδημιών της γυναικείας πετοσφαιρικής μας ομάδας στη Λευκωσία, που προσέφεραν δώρα και στους εθελοντές μας για τη συμβολή τους στην όλη διαδικασία.

Η Ανόρθωση Αμμοχώστου, ως το πιο ιστορικό σωματείο της Κύπρου και ως ένα ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας, θα στέκεται αρωγός κάθε προσπάθειας και κάθε δράσης προς ένα κόσμο καλύτερο, αλληλέγγυο και ανιδιοτελή.

Ευχόμαστε καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο, έχοντας στη μνήμη τη σκλαβωμένη πόλη και επαρχία μας.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin