Ανακοινώσεις

Επικαιροποίηση Μελών – Τακτοποίηση καθυστερημένων συνδρομών

by: Iacovos

0

Αγαπητά Μέλη του Συλλόγου Ανόρθωσις Αμμοχώστου,

Επικοινωνούμε μαζί σας με σκοπό την ενημέρωση σας αναφορικά με την επικαιροποίηση του Μητρώου Μελών του Συλλόγου μας, όπως μας επιβάλλει ο περί Σωματείων και Ιδρυμάτων και για Άλλα Συναφή Θέματα Νόμος του 2017 (ως έχει τροποποιηθεί).

Αποτελεί υποχρέωση κάθε Σωματείου, συμπεριλαμβανομένου και του Συλλόγου μας, η αποστολή στον Έφορο Σωματείων της Κυπριακής Δημοκρατίας, κάθε χρόνο επικαιροποιημένης λίστας των ενεργών Μελών του. Ως εκ τούτου, μέλη που τυχόν δεν έχουν εξοφλήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις έναντι στο Σύλλογο, δυστυχώς δεν θα μπορούν να περιλαμβάνονται στη νέα κατάσταση ενεργών Μελών, για σκοπούς συμμόρφωσης μας με τον Νόμο.

Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, και αντιλαμβανόμενοι τις παρούσες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στην κοινωνία, οποιοδήποτε Μέλος επιθυμεί να παραμείνει ενεργό Μέλος του Συλλόγου, μπορεί να το πράξει εξοφλώντας την συνδρομή του για τα έτη 2021 & 2022 (ανεξαρτήτως του πόσων χρόνων συνδρομές οφείλει προς τον Σύλλογο), το συντομότερο δυνατό. Υπενθυμίζεται ότι η ετήσια συνδρομή Τακτικού Μέλους είναι €150.

Τρόποι Καταβολής Συνδρομής:

1. Με τραπεζικό έμβασμα στους τραπεζικούς λογαριασμούς του Συλλόγου, με αναφορά στο έμβασμα: α) ονοματεπώνυμο Μέλους, β) επαρχία διαμονής, γ) αριθμό Μέλους (όπου αυτό είναι δυνατό):

  • Τράπεζα Κύπρου: CY89 0020 0195 0000 3570 0371 7513
  • Ελληνική Τράπεζα: CY06 0050 0346 0003 4601 G457 6804

2. Με τραπεζική εντολή (standing order) με μηνιαία δόση €12,50 στους πιο πάνω λογαριασμούς.

3. Με τραπεζική κάρτα με τηλεφώνημα στα Γραφεία του Συλλόγου (24821911).

4. Με καταβολή μετρητών στα Γραφεία του Συλλόγου (Στάδιο “Αντώνης Παπαδόπουλος”).

5. Συνδρομές θα εισπράττονται και από εξουσιοδοτημένους εκπρόσωπους του Συλλόγου, μέσω τηλεφωνήματος και επίσκεψη για προσωπική είσπραξη της συνδρομής.

Ευελπιστούμε στην κατανόηση σας, στο συνεχιζόμενο ενδιαφέρον σας και στην έμπρακτη στήριξη προς τον Σύλλογο. Η οικονομική σας συνεισφορά, ως Μέλος του Συλλόγου, είναι ζωτικής σημασίας για την ύπαρξη, την εύρυθμη λειτουργία και τη συνέχιση της ένδοξης 111ετούς ιστορίας του αγαπημένου μας Συλλόγου.

Η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ, ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!

Με εκτίμηση,

Διοικητικό Συμβούλιο Συλλόγου Ανόρθωσις Αμμοχώστου

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin