Ανακοινώσεις

Νικητής Διαγωνισμού Επιλογής Επίσημης Επετειακής Φανέλας: 200 Χρόνια Ελληνική Επανάσταση – 110 Χρόνια Ανόρθωσις Αμμοχώστου

by: Iacovos

0

Ο Σύλλογος Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει ότι έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία για την επιλογή του σχεδίου της επετειακής φανέλας με θέμα «110 χρόνια Ανόρθωσις Αμμοχώστου – 200 χρόνια Ελληνική Επανάσταση». Πρώτη σε ψήφους αναδείχθηκε η φανέλα με το Νο1 με σχεδιαστή τον Ανδρέα Πελοπίδα, τον οποίο και συγχαίρουμε! Ο νικητής θα έχει την τιμή να παραδώσει μία φανέλα ως δώρο στην Ελληνική Δημοκρατία, μέσω του Έλληνα Πρέσβη στην Κύπρο, σε ειδική εκδήλωση που θα διοργανωθεί επί τούτου.

Επί τη ευκαιρία, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους δεκάδες φίλους και υποστηρικτές της ομάδας μας για τα σχέδια που έστειλαν και τους χιλιάδες άλλους που ψήφισαν ώστε να είναι το δείγμα όσο πιο αξιόπιστο. Πρόκειται για μία διαδικασία που διεξάγεται για πρώτη φορά στα χρονικά του κυπριακού αθλητισμού, και έδωσε έτσι την ευκαιρία στον φίλαθλο κόσμο, στους οπαδούς της Ανόρθωσης να συμμετάσχουν άμεσα στον σχεδιασμό και στην επιλογή του τελικού σχεδίου.

Οι λεπτομέρειες που αφορούν στον τρόπο διάθεσης της φανέλας για το κοινό θα ανακοινωθούν σε κατοπινό στάδιο.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin