Ειδήσεις

Συγχαρητήρια στο Τμήμα Χειροσφαίρισης – 110ος Τίτλος στην Ιστορία του Συλλόγου!

by: Iacovos

0

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ανόρθωσις Αμμοχώστου συγχαίρει το Τμήμα Χειροσφαίρισης του Συλλόγου μας, για την κατάκτηση του Κυπέλλου Κύπρου, που αποτελεί το πρώτο τρόπαιο στην ιστορία της ανδρικής μας ομάδας Χειροσφαίρισης! Θυμίζουμε ότι το Τμήμα μετρά άλλες 8 κατακτήσεις τίτλων, από την ανενεργή πλέον γυναικεία ομάδα του, κατά τη δεκαετία του 2000.

Ο εν λόγω τίτλος αποτελεί τον 110ο στην πλούσια αθλητική ιστορία του Συλλόγου μας, στα 110 χρόνια ζωής του! Οι 110 τίτλοι έχουν κατακτηθεί σε διοργανώσεις όλων των ομαδικών αθλημάτων που διεξάγονται στην Κύπρο, συγκεκριμένα, στο Ποδόσφαιρο, στην Πετόσφαιρα, στο Ποδόσφαιρο Σάλας, στην Καλαθόσφαιρα και στη Χειροσφαίριση.

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου διεκδικεί ακόμα 3 τίτλους στη φετινή αγωνιστική περίοδο, με τις ομάδες μας να συμμετέχουν στους τελικούς Κυπέλλου στο Ποδόσφαιρο και στην Πετόσφαιρα Γυναικών και στον τελικό του Πρωταθλήματος Χειροσφαίρισης Ανδρών. Επίσης, η ανδρική ομάδα Καλαθόσφαιρας, βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκριση στους τελικούς του Πρωταθλήματος Β1 Κατηγορίας, και στην επιστροφή της στην Α Κατηγορία μετά από 43 χρόνια.

Ευχόμαστε να υπάρξει συνέχεια στις κατακτήσεις τίτλων, τόσο στη φετινή, όσο και στις επόμενες αγωνιστικές περιόδους!

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin