Ανακοινώσεις

Ενημέρωση και υπενθύμιση: Διαγωνισμός Επίσημης Επετειακής Φανέλας: 200 Χρόνια Ελληνική Επανάσταση – 110 Χρόνια Ανόρθωσις Αμμοχώστου

by: Iacovos

0

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ανόρθωσις Αμμοχώστου ευχαριστεί και συγχαίρει τις δεκάδες των οπαδών μας, οι οποίοι ενδιαφέρθηκαν για τον διαγωνισμό, και συμμετείχαν μέχρι στιγμής στη διαδικασία για την επιλογή του σχεδίου για την Επίσημη Επετειακή Φανέλα που θα εκδώσει ο Σύλλογος, στα πλαίσια των εορτασμών των 110 χρόνων από την ίδρυση του και των 200 χρόνων από το ξεκίνημα της Ελληνικής Επανάστασης, και υπενθυμίζει τα εξής, όσον αφορά τις λεπτομέρειες του διαγωνισμού:

Τα σχέδια θα αποστέλλονται μέχρι τις 10 Μαΐου 2021 στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο [email protected] και θα αξιολογηθούν από τριμελή επιτροπή που θα αποτελείται από ιστορικό, γραφίστα και εικαστικό.

Μέχρι τις 17 Μαΐου θα αξιολογηθούν και θα προκριθούν τα 10 καλύτερα.

Από τις 17 μέχρι και τις 24 Μαΐου, ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να επιλέξει το σχέδιο που επιθυμεί, μέσω της ψηφοφορίας που θα πραγματοποιηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, www.anorthosis.com.cy.

Στις 25 Μαΐου ανακοινωθεί το επιτυχόν σχέδιο.

Σε τελετή η οποία θα πραγματοποιηθεί σε μεταγενέστερο στάδιο, ο Σύλλογος Ανόρθωσις Αμμοχώστου θα παραδώσει μία επετειακή φανέλα στην Ελληνική Δημοκρατία, μέσω του Πρέσβη της Ελλάδος στην Κύπρο, ως δώρο. Την παραδόση της φανέλας θα έχει την τιμή να πραγματοποιήσει ο σχεδιαστής του νικητήριου σχεδίου.


Απαραίτητα στοιχεία-παράμετροι, που θα πρέπει να εμπεριέχονται στον σχεδιασμό:

  • Χρώμα: μπλε και άσπρο
  • Επίσημο σήμα Συλλόγου
  • Ο φοίνικας σε χρώμα μπλε ή άσπρο ή χρυσό (το χρώμα του φοίνικα στη σημαία του Ιερού Λόχου)
  • Τα 110 χρόνια ή/και οι χρονολογίες 1911-2021 (νοείται της ίδρυσης της Ανορθώσεως)
  • Τα 200 χρόνια ή/και οι χρονολογίες 1821-2021 (νοείται της Ελληνικής Επανάστασης)
  • Η φράση “ΕΚ ΤΗΣ ΚΟΝΕΩΣ ΜΟΥ ΑΝΑΓΕΝΝΩΜΑΙ”, η οποία αναγραφόταν στη σημαία του Ιερού Λόχου.

Προαιρετικά:

  • Η φράση “ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ”, που αναγραφόταν στην άλλη όψη της σημαίας του Ιερού Λόχου.
  • Οποιοδήποτε άλλο στοιχείο κρίνει ο σχεδιαστής ότι προάγει τις ιδέες και τους σκοπούς της Ανορθώσεως στο πλαίσιο της απόδοσης τιμής στις δύο επετείους.

Σημείωση: οι σχεδιαστές πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι στη δεξιά πλευρά του στήθους στην φανέλα θα τοποθετηθεί η αθλητική μάρκα.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin