Ανακοινώσεις

Ιστορική κατάκτηση του πρώτου τροπαίου του Τμήματος Καλαθόσφαιρας

by: Iacovos

0

Ιστορία γράφτηκε στις 14 Φεβρουαρίου 2021, αφού η γυναικεία ομάδα του Τμήματος Καλαθόσφαιρας κατέκτησε το Κύπελλο Κύπρου, το οποίο αποτελεί το πρώτο τρόπαιο του Τμήματος, μόλις στον δεύτερο χρόνο παρουσίας της γυναικείας ομάδας στις διοργανώσεις της ΚΟΚ. Μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό, οι κοπέλες μας επικράτησαν της πολυνίκη του θεσμού ΑΕΛ, με σκορ 74-72.

Η κατάκτηση του Κυπέλλου αποτελεί το επιστέγασμα της μεγάλης προσπάθειας που ξεκίνησε το 2015, με την επανασύσταση του Τμήματος Καλαθόσφαιρας από τον κ. Αντώνη Μικελλίδη και τους συνεργάτες του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ανόρθωσις Αμμοχώστου, εκφράζει ολόψυχα τα συγχαρητήρια του σε όλους τους συντελεστές αυτής της μεγάλης και ιστορικής επιτυχίας, οι οποίοι την έχουν αφιερώσει στην αγαπημένη μας Αμμόχωστο! Ευχόμαστε να είναι το εφαλτήριο για μια λαμπρή πορεία του Τμήματος Καλαθόσφαιρας, γεμάτη με επιτυχίες και κατακτήσεις.

Το Κύπελλο Καλαθόσφαιρας Γυναικών είναι το πρώτο για τον Σύλλογο μας στη φετινή αγωνιστική περίοδο, και είμαστε βέβαιοι ότι θα ακολουθήσουν και άλλα, από όλα μας τα Τμήματα!

Διοικητικό Συμβούλιο Συλλόγου Ανόρθωσις Αμμοχώστου

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin