Ανακοινώσεις

Το κοινωνικό πρόσωπο της Ανόρθωσης

by: Philippos

0

Η Επιτροπή Πολιτισμού, Ιστορικής Μνήμης και Κοινωνικής Ευθύνης του Συλλόγου, μαζί με ομάδα εθελοντών φίλων της Ανόρθωσης, οργάνωσε και πραγματοποίησε επίσκεψη στο Παιδογκολογικό Τμήμα του Μακάρειου Νοσοκομείου στη Λευκωσία και παρέδωσε στη Διεύθυνση του Τμήματος δεκάδες δώρα στα παιδιά που φιλοξενούνται στον ειδικό χώρο του Νοσοκομείου.  Εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου παρέστη ο κος Ιάκωβος Βορκάς, μαζί με αντιπροσωπεία εθελοντών φίλων της Ανόρθωσης. Ευχόμαστε υγεία και δύναμη στους μικρούς μας ήρωες και σύντομα να βγουν νικητές στην ύψιστη μάχη που μπορεί να δώσει ο άνθρωπος, αυτή της ζωής. Σε μια εποχή που η ανθρωπότητα δοκιμάζεται λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ο χρόνιος αγώνας αυτών των παιδιών αποτελεί φωτεινό παράδειγμα ανθρώπινης δύναμης και άντλησης διδαγμάτων.

Στη Λάρνακα, η Επιτροπή, υπό τον επικεφαλής της και μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου κο Αντρέα Χατζηλουκά, μαζί με άλλη αντιπροσωπία εθελοντών και φίλων της Ανόρθωσης, παρέδωσε στην βοηθό διευθύντρια της Όασης Ηλικιωμένων «Άγιος Γεώργιος», κα Ρούλα Χατζηϊωάννου, βασιλόπιτες, μελομακάρονα και κουραμπιέδες για τους ηλικιωμένους που φιλοξενούνται σε αυτή.

Η Ανόρθωση, ως το πιο ιστορικό σωματείο της Κύπρου και ως ένα ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας, θα στέκεται αρωγός κάθε προσπάθειας και κάθε δράσης προς ένα κόσμο καλύτερο, αλληλέγγυο και ανιδιοτελή.

 

Θερμά συγχαρητήρια στους εθελοντές φίλους της Ανόρθωσης για την πρωτοβουλία.

 

Καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο, έχοντας στη μνήμη τη σκλαβωμένη πόλη και επαρχία μας.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin