Ειδήσεις

109‏‏‎ ‎ Ένδοξα Χρόνια Ιστορίας – Xαιρετισμός Προέδρου

by: Iacovos

0

109‎‎‎ ‎ Ένδοξα Χρόνια Ιστορίας. Xαιρετισμός Προέδρου

Xαιρετισμός Προέδρου για τα 109 Ένδοξα Χρόνια Ιστορίας του Συλλόγου

Με την ευκαιρία της επετείου των 109 ένδοξων χρόνων της Ιστορίας του Συλλόγου μας Ανόρθωσις Αμμοχώστου θα ήθελα με τη σειρά μου να ευχηθώ Χρόνια Καλά, Χρόνια Πολλά πάντα γεμάτα με επιτυχίες.

Παράλληλα εύχομαι τα επόμενα γενέθλια να είμαστε σε θέση να τα γιορτάσουμε στην αγαπημένη μας Αμμόχωστο.

Δράττομαι της ευκαιρίας του εορτασμού των 109 χρόνων να ανακοινώσω την επίσημη διαδικτυακή έναρξη του ιστιότοπου του Συλλόγου μας. Στη σελίδα μας Anorthosis.com.cy μπορείτε να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα του Συλλόγου.

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον κ. Μιχάλη Bασιλείου, εκτελεστικό σύμβουλο του Δ.Σ. του Συλλόγου μας καθώς επίσης και τον κ. Μιχάλη Νεοφύτου, μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου και πρόεδρο της Πολιτιστικής μας Επιτροπής, που ανάλαβαν και συνέβαλαν να φέρουν εις πέρας την δημιουργία της σελίδας μας.

Παράλληλα θέλω να ευχαριστήσω επίσης και τους κ Χάρη Χαραλάμπους (Code Eleven) δημιουργό και Χαράλαμπο Χριστοφίδη (AdVice Advertising Consultants) σχεδιαστή της σελίδας μας, για την άψογη συνεργασία και τελικό αποτέλεσμα, όπως επίσης και όλους όσους συνέβαλαν, ο καθένας με το δικό του τρόπο, στη δημιουργία της ιστοσελίδας αυτής.

Τέλος, εύχομαι πάντα επιτυχίες και ό,τι καλύτερο στο Σύλλογό μας

Με εκτίμηση,
O Πρόεδρος του Συλλόγου
Χρίστος Χατζηστεφάνου

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin